dinsdag 16 december 2008

Hotels in Zeeland

Hotel de Milliano


Hotel de Milliano is een half design hotel in Breskens dat schitterend gelegen is op één van de beste locaties in Zeeland. Helemaal bovenaan op de top van een duin, vlak aan het strand en de zee. Het hotel in Zeeland biedt een werkelijk uniek uitzicht op de monding van de Westerschelde in de Noordzee, ook de Walcherse kust is goed te zien van uit het hotel, Hotel de Milliano is er om heerlijk tot rust te komen en verwent al haar gasten. In 2008 zijn verschillende kamers en suites met whirlpool in hotel De Milliano volledig vernieuwd en voorzien van een nieuw design en bijpassende meubelen.



Hotel de Leugenaar



Hotel de Leugenaar ligt aan één van de langste zeedijken van Nederland en beschikt over een fijn restaurant. Het uitzicht vanuit dit hotel in Vlissingen is werkelijk fenomenaal, men overziet de ganse westerschelde en de zee! Het Hotel de Leugenaar is een eerlijk en gezellig familiehotel met 15 tweepersoonskamers, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedere verblijver. Op een werkelijk unieke locatie treft u op de Boulevard Bankert 132 dit hotel in Vlissingen.



De meeste hotels in Zeeland zijn allen van heel goede kwaliteit en zijn toch heel wat minder prijzig dan de hotels in Knokke, wat maakt dat ieder die overweegt om toch wat meer te genieten van de stilte beter kiest voor een hotel in Zeeland dan een hotel in Blankenberge of een hotel in Oostende. Zeeland is ook dichtbij het Belgische Brugge gelegen. Een bezoekje aan deze stad is altijd de uitstap waard. Er zijn ook meerdere goedkope hotels in Brugge waar het prettig overnachten is al deze goedkope hotels brugge zijn bovendien van een heel goede kwaliteit. Indien men toch over een ruimer budget beschikt zijn er een aantal prachtige luxe hotels Brugge waar men een overgetelijk verblijf tegemoet gaat. Sommige van deze luxe hotels in Brugge zijn gelegen naast de mooie kanalen zodat men 's morgens wakker wordt met zicht op de reitjes.

Zeeland is een ideale vakantiebestemming en men kiest dan ook een aangenaam en goed hotel in Zeeland dat redelijk centraal gelegen is zodat men makkelijk alle mooie plekjes kan bereiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten